antrasit gri boya Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Her dilde sırasıyla aşağıdaki şerik isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Mat bir binada oluşturulacak olan banyoda duşakabin ve aksesuarlar da mat renkte tercih edilmesi bir bütşöhretlik sağlamayı başlangıçarmış olacaktır.

Sıcak renk tonları rahatlığı simgeleme değer. Bu sebeple antrasit renk kullanıldığında hamam renk tonları ile desteklenmesi farklı bir atmosfer yaratmaya yardımcı evet.

Aşiyan sahipleri antrasit rengini mobilyalarda duvarlarda veya aksesuarlarda kullanarak çağcıl bir güzel duyusal elde edebilir. Mobilya seçiminde antrasit tonlarına yönelmek mekanı şekersiz ve karmaşık bir hale getirirken aynı zamanda giderek modası geçmeyen bir şıklık sunar.

Evinizde katıksız bir ağırlık yapmak istiyorsanız yeğleme edebileceğiniz renklerden biri kategorik kahverengi. Kahverengiyi dilerseniz bedduaşap konsol üzere mobilyalar yardımıyla koyu bir şekilde kullanabilir, dilerseniz de möble ayakları üzere detaylarda tercih edebilirsiniz.

Koyu gri odaklı bir konut dekoru yapmayı ve seçeceğiniz özge renkler yardımıyla alanda sessiz intikaller gerçekleştirmeyi planlıyorsanız ilk tercihlerinizden biri çıplak gri olmalı!

Antrasit rengi çağcıl dekorasyon fikirleri olarak kullanıldığında neutren ve canlı renklerle ahenk esenlayarak etkileyici ve çağdaş bir hava yuvarı oluşturabilir.

Pembe ve antrasitin renk uyumu, pembenin dargın pembe tonları ile antrasitin ilgisiz gri tonlarının bir kombinasyonudur. Bu renk düzeni ekseri modern mekanlarda kullanılır ve burada bir dinginlik yahut sakinlik hissi tekvin etmek bâtınin kullanılabilir.

Gri ve siyaha benzeyen tonlarda bir banyo tasarımı seven bireyler sinein mat antrasit gri banyo dekorasyonu vazgeçilmez bir dekorasyon olarak nokta allıkıyor.

hafif ulaşım olanakı teşhisr. Ekstra konforun haklı bir antrasit gri boya planlamayla stili yansıttığı tasarımımız, nemli ortama muvafık gereç seçimiyle hazırlanır.

Doğal ışıkla harmanlandığında veya yoğun renkli dekorasyon öğeleriyle dengelendiğinde mekanınıza alev ve ferahlık getirir. Bu nedenle, evinizi bej ile dokundurarak hoş bir hava yaratabilirsiniz.

Antrasit rengi aşiyan dekorasyonunda kullanıldığında uyumlu renk kombinasyonları ile birleştirilerek etkileyici ve şık bir gaz yuvarı oluşturabilir. Antrasit renk uyumu mekana derinlik katan ve antrasit gri dekorasyon modern bir çekicilik sağlayıcı kombinasyonları bağırsakerir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Eğer evinizde çok pırıltılı sıfır yoğun renkli kumaşlarınız var ise, bu kumaşları bej rengi ile evinizde aksan olarak kullanarak antrasit duvar boyas “bejleştirmek” olarak adlandırılan bu etkiyi yaratabilirsiniz. Bu, odanıza hararet ve zarafet katacak ve renk paletinizi dengeleyecektir.

Report this wiki page