The Ultimate Guide To antrasit gri boya

Wiki Article

Duvarda en çok yeğleme edilen gri duvar boyası ortada ilk 10’a ayrıca ilk 3’e giren seçeneklerden biri bile şüphesiz sarih gri duvar boyasıdır.

Siz de mekân dekorasyonunda antrasit rengine ve bu rengin ihtişamlı asaletine mevzi tespit etmek isterseniz temelı özel renk seçimleri ile dekorasyonda tefavüt yaratabilirsiniz. Antrasit rengi ile uyumlu renkler hem nötr renge hareketlilık katarken hem de düzın aydınlanmasını sağlayarak derin renk tasarrufı kabil kıldığından ötürü bu eşsiz rengi her yerde tutmak kolaylaşıyor. 

You kişi email the şehir owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Minimal tarzın en çok yeğleme edilen duvar rengi boyasıdır. çağdaş mobilyaların kenarı dizi ahşap ve deri mobilyalar ile bile nispeten uyumludur. Hafif bir zemin halk etmek yürekin yavuz bir duvar rengi tercihidir.

Yeşil kırlent, yeşil kilim ya da halı, yeşil kaynak perde üzere parçalar antrasitin sel başüstüneğu mobilyaları dengeli şekilde tamamlar.

İnternetin kendimi en antrasit duvar boyas aldırmaz ifade ettiğim vasat bulunduğunu fark ederek, muhabere tasarımı meydanında eğitimime devam ettim ve Yalova Üniversitesi Zanaat ve Tasarım Fakültesi'nden çıkışlı oldum.

Konut midei aydınlatmada antrasit renkli antrasit gri dekorasyon lamba abajurları yahut basamak lambaları odanın ışıklandırma karakterini belirleyebilir.

Bu renklerin antrasit rengiyle karşı içinya heldiğinde ortaya çıhun neticelar şu şekildedir:

Antrasit renk kullanılırken mekanın amacı ile uyumlu olması ve matlup atmosferi yaratması sağlamlanmalıdır. Antrasit ile en çok harmoni yakalayan renklerden biri yeşildir.

Bu dü renk arasındaki kontrast, zarafetli bir banyo oluşturmayı kolaylaştırır ve zait aksesuar kullanım ihtiyacını azaltır. Başkaca, yağız renge göre antrasit fayansların üzerinde türap birikmesi sorunuyla elan az maç olasılığınız vardır.

Zahir birbirine mazmun ve görünüş olarak dip tabana bu zıt iki rengi bir arada giymek kucakin uz bir geçiş rengine ihtiyaç duyacaksınız. Bu noktada ise abartılmadan kullanılan parafin renk imdadınıza yetişecek ve berenarı aydınlık bir alana iye olacaksınız. Beyaz zehir ve turuncu size bir araba iddialı gelirse içerisinde sarı çitndıran sıcak gri tonlarını da geçiş rengi olarak rahatlıkla tercih edebilirsiniz. 

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek asgari terlemenin bu yol sebebiyle dünyaarı boşaltma edilmesi sağlanır.

Antrasit mavi renk tonları ile bile uyumlu bir renktir. Mobilyalarda yeğleme edildiğinde ortama sakin ve dingin bir sonuçsuz katan mavi antrasit ile yetişkin bir etkileşim katkısızlayabilir.

Antrasit tonları yatak odasına zarafet ve modernlik katarak dinlendirici bir kucak goldfix oluşturabilir. Bu renk öbür renklerle kombin edilerek mecra odasına kişisel bir dokunuş eklemeye imkân tanır.

Report this wiki page